Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Paylasim » GeneL Konu » Sizin Seçtikleriniz
Acılar..
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

23-03-2009 03:05 PM
Katılım Tarihi: 28.04.08
Kullanıcı Avatarı ferdi

Admin
  Acılar..

Acılar..

Zamanın birinde bir oduncu, ormanda odun keserken çalı arasında bir yılana
raslamis. Elindeki baltayı kaldırıp yılanın başını vurmak üzereyken bir an
göz göze gelmiş. Yaradana olan aşkı -yılan bile olsa- yaratılana yansımış ve yılanı vurmaya kıyamamış. Yılan da duygulanmış, dile gelmiş.Ey insanoğlu, sen bana kıyamadın, ben de sana bir iyilik edeceğim demiş.Bir kör kuyuya dalmış ve kaybolmuş.
Biraz sonra ağzında bir altın lira ile dönmüş ve oduncuya uzatmış.
"Bundan böyle ömür boyu sana her gün bir altın lira vereceğim."
Oduncu altını bozdurmuş ve evinde o gün şenlik olmuş. Hiç kimseye olan biteni anlatmamış, ailesi dahil.Herkes sadece oduncunun çok çalıştığı için durumunun düzeldiğini zannetmiş.Yıllar boyu her gün o kör kuyunun başına gitmiş, yılan ile bulusmuş ve altınını almış.
Gel zaman git zaman, oduncu ağır hastalanmış. Kuyunun başına gidemez olmuş. Bir kaç gün geçince bolluğa alışmış evinde darlık başlamış. Oduncu oğlunu yanına çağırmış ve yılanın sırrını anlatmış.
"Git kör kuyunun başına ve oğlum olduğunu söyle, yılan sana altın verecek"
demiş. Oğlu inanmamış ama gitmiş, yılan önce saklanmış, sonra ortaya çıkmış.
Onun oduncunun oğlu olduğuna iyice kanaat getirince de kuyuya inip bir altın
getirmiş. Oğlan önce inanmadığı hikayenin gerçek olduğunu görünce hırsa kapılmış, kimbilir daha ne kadar altın var kuyudan içeride demiş....Hırsla yılanı öldürmek için bir hamle yapmış, ıskalamış ama yılanın kuyruğunu koparmış. Yılan da can havliyle dönüp oğlanı sokmuş ve öldürmüş.
Akşam yaklaşıp da oğlu gelmeyince oduncu iyice endişelenmiş. Hasta yatağından sürünerek bile olsa kalkmış.
Kuyunun başına gitmiş ki oğlu cansız yatıyor. Yılan o arada görünmüş ki, kuyruğu yok ve kanlar içinde..
Oduncu durumu anlamış ve çok üzülmüş. Canının parçası oğlu yerde cansız, yıllardır velinimeti olan yılan yaralı...
Hatalı olan oğlum olmalı demiş ve yılandan özür dilemiş. Tekrar dost olalım
demiş...
Yılan ise acı acı gülümsemiş. Çok isterdim ama...Sende bu evlat acısı..bende de bu kuyruk acısı varken biz artık dost olamayız.

i39.tinypic.com/2md096o.gif

..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..

acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma
yanlarına gittiğimde
odaları boştu çarşafları temiz
bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz

bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden
tazminatım suskunluk
beni ait olmadığım şehirlerde aramayın
adresimin caddesi../..burukluk

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Flash playerdan hazırlanmış sesli şiirler, BOYUTSUZ BİR SEVDA BU, Bir Kalbim Kaldı; Kaybedeceğim, Ben gelecegim aklına, İzmir Sayısal Kent Rehberi, GERİ İSTİYORUM, Michael Jordan Show !!, Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne De Aklımla Severim, AHH AŞK AH :) :) :), iLgInC ReSiMLeR, AŞK HAKEDENİN OLMALI, Çaya Vardım Çay Geçilmez - Cavit Erden, Ekrem Düzgünoğlu Umudum Var, Lal Oldu Sevda, üsteki üyeyle 24 saat asansörde mahsur kalsan ?  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence