Bilgi Paylaşım Forumu » Spor Dünyası » Futbol
Beşiktaş'tan UEFA'ya erken veda :(((
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

03-10-2008 11:04 AM
Katılım Tarihi: 28.04.08
Kullanıcı Avatarı ferdi

Admin
  Beşiktaş'tan UEFA'ya erken veda :(((

03 Ekim 2008 00:03
İnönü'de ağırladığı Metalist Kharkiv'i 1-0 mağlup ederek avantajlı bir skor elde eden Beşiktaş, Ukrayna'da farklı mağlup oldu ve kupaya erken veda etti.

..................................................................................................................

METALİST 4-1 BEŞİKTAŞ

Stat: Metalist

Hakem: Jacek Granat

METALİST KHARKİV: Goryanov, Maydana, Papa Gueye, Obradovic, Gonzarçik, Valayev, Edmar, Sulusar, Trisovic, Devic, Jackson

BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Zapotocny, Seric, Holosko, Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello, Delgado, Bobo

ANKET: UEFA'dan elenen Beşiktaş'ta sorumlu kim?

MAÇTA İLK YARI

16. dakika: Yarı alanımızda topla buluşan Jackson yaklaşık 35 metreden şutunu çekti ve üst direğin altına çarpan top ağlarla buluştu. 1-0 geriye düştük.

26. dakika: Golün adı bu kez Deviç. Jackson, ceza sahasına koşu yapan Devic'e pasını verdi, bekletmeden plaseyi yapan Devic, topu ağlarımıza gönderdi.. Metalist 2-0 önde.

41. dakikada Delgado'nun ara pasında sol çaprazda topla buluşan Tello'nun sert şutunda, kaleci meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

42. dakikada Delgado'nun kullandığı korner atışında ön direkte Cisse topa ayak koyarken, savunma çizgi üzerinden meşin yuvarlağı kornere attı.

Karşılaşmanın ilk yarısını da Metalist Kharkiv 2-0 önde kapadı.

MAÇTA İKİNCİ YARI

70. dakika: Metalist Jackson ile 3. golü buldu. Hızlı gelişen Metalist atağında Sliusar, savunmamızdan sıyrıldı ve pasını arka direğe doğru gönderdi. Jackson boş pozsiyonda affetmedi.

74. dakika. Kalemizde 4. gol. Gancarczyk'in sağdan kullandığı serbest vuruşa kimse dokunamadı ve yere çarpan top doğrudan ağlarımıza gitti..

84. dakikada Devic'in ara pasında sağ çaprazda savunmanın arkasında topla buluşan Jackson, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda, kaleci Hakan meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere attı.

90. dakika: Aydın, soldan topla ceza alanına girdiği anda meşin yuvarlağı Bobo'ya bıraktı. Bobo'nun vuruşunda, savunmadan seken topu önünde bulan Nobre'nin vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 4-1
Ve işte o anSadSadSad

maçta son düdük çaldı..

MAÇ SONUCU: METALİST K. 4-1 BEŞİKTAŞ

i39.tinypic.com/2md096o.gif

..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..

acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma
yanlarına gittiğimde
odaları boştu çarşafları temiz
bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz

bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden
tazminatım suskunluk
beni ait olmadığım şehirlerde aramayın
adresimin caddesi../..burukluk

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Lerzan Mutlu Bir Numara 2009, SAC DOKULMESI (ALOPESI), Islanıyorum, G Harfiyle başlayan rüyalar, suskunlukta kendimi ariyorum.., Seninle.. Yuce Onder Ataturk'un Arasinda Kocaman Bir Fark Var !, 500 YTL KIMINDUR, Tavsan bu işte :), Cryptload 1.1.8 Türkçe full (son sürüm), Bu Kadın Neden Ağlıyor, DENİZLİ İLİ, Esprili Sözler :D, İncindi Leyla, L HARFİ İLE BAŞLAYAN BİTKİLER, Bu günlerde sıkılıyor musunuz?  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence